
روش تولید کره محلی:
به طور سنتی، کره محلی گاوی ( Local cow's butter ) از ماست یا خامه شیر گاو و با استفاده از روش "مشک زنی" تهیه می شود. در این روش، ماست یا خامه را در مشک (کیسه ای ضخیم) ریخته و آن را به طور مکرر تکان می دهند. بر اثر این تکان ها، چربی از ماست یا خامه جدا شده و به صورت کره در می آید. دوغ باقی مانده نیز محصول جانبی این فرآیند است. امروزه، دستگاه های کره گیر برقی نیز جایگزین مشک شده اند که فرآیند تولید را آسان تر کرده اند.
ویژگی ها و خواص کره محلی گاو:
رنگ: رنگ کره محلی گاو می تواند از سفید تا زرد پررنگ متغیر باشد. گاوهایی که از علف تازه تغذیه می کنند، به دلیل وجود بتا-کاروتن بیشتر در علف، کره ای با رنگ زردتر تولید می کنند.
عطر و طعم: کره محلی گاو، به ویژه اگر تازه و دست ساز باشد، عطر و طعمی دلپذیر و خاص دارد که با کره پاستوریزه صنعتی متفاوت است.
ترکیبات مغذی: کره محلی حاوی حدود 80% چربی است که عمدتاً از اسیدهای چرب اشباع شده سالم تشکیل شده است. این کره غنی از ویتامین های محلول در چربی مانند A، D، E و K2 است. همچنین، حاوی اسیدهای چرب مفید مانند CLA (اسید لینولئیک کونژوگه) و اسید بوتیریک است.
در مجموع، کره محلی گاو یک ماده غذایی با ارزش و مفید است که می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، به خصوص اگر از منابع با کیفیت و طبیعی تهیه شده باشد.
کره طبیعی و خالص محلی گاوی (Local cow's butter) در بسته های 500 گرمی به فروش میرسد که به نسبت خواص و کیفیت آن قیمت مناسبی دارد.
دکمه خرید کره گاوی محلی اصل با کلیک روی همین خط
تاریخ خبر : ۱۴۰۴/۰۳/۱۹